Top Vakantieparken, beste website vakantieparken
Mooiste Vakantieparken Nederland en Europa!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Vraag en Antwoord

Wie is de organisatie achter de website Top Vakantieparken?

De organisatie achter de website Top Vakantieparken is A Vakanties. A Vakanties is met 20 websites en meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand, één van de grotere organisaties op het gebied van de online verhuur van vakantiehuizen, bungalows, villa', appartementen en groepsaccommodaties.

Zie voor een overzicht van de websites die onder A Vakanties vallen, www.a-vakanties.nl

Met welke partners werkt A Vakanties samen?

A Vakanties werkt met een groot aantal betrouwbare partners samen. Voorbeelden hiervan zijn Europeesche Verzekeringen, Hogenboom Vakantieparken, Roompot Vakantieparken, Belvilla, Novasol, Interhome, Topic Travel, Tui, Happy Home en Bungalownet. Daarnaast heeft A Vakanties een eigen aanbod, bijvoorbeeld groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen.

Hoe zoek en boek ik een accommodatie op een vakantiepark via de website Top Vakantieparken?

Het zoeken en boeken van een top accommodatie via de websites Top Vakantieparken is heel eenvoudig. Eerst zoekt u via de door u belangrijkste criteria op het beschikbare aanbod binnen onze vakantieparken. Er verschijnt dan een overzicht van alle accommodaties op vakantieparken die aan de door u gestelde criteria voldoen en in de door u gewenste periode beschikbaar zijn. U verfijnt vervolgens de zoekopdracht door verder te selecteren op andere voor u belangrijke criteria. Dit doet u net zo lang tot de voor u beste en meest gunstig geprijsde accommodaties overblijven. Tenslotte bepaalt u welke accommodatie voor u het meest ideaal is en boekt deze top accommodatie via onze website online.

Zijn huisdieren op bepaalde vakantieparken toegestaan?

Op een aantal vakantieparken van bijvoorbeeld Belvilla, Bungalownet, Happy home, Roompot Vakantieparken en Hogenboom Vakantieparken zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan.

U kunt op onze website ook zoeken op accommodaties op vakantieparken waar huisdieren zijn toegestaan. Wij kunnen u echter nooit garanderen dat er op het vakantiepark daadwerkelijk huisdiervriendelijke accommodaties beschikbaar zijn in de door u gewenste periode, omdat het aantal accommodaties op vakantieparken waar huisdieren welkom, beperkt kan zijn. Op vakantie met de hond gaan en meer dan 2 honden?  Op de meeste vakantieparken zijn maximaal 2 honden per bungalow of vakantiewoning toegestaan.
Op onze website op vakantie met de hond vindt u websites waar u een vakantie met de hond met meer dan 2 hondne kunt boeken.

50.000 huisdiervriendelijke vakantiehuizen.

Indien u een accommodatie zoekt waar honden of overige huisdieren zijn toegestaan, adviseren wij u altijd onze website www.vakantie-met-huisdieren.nl te bezoeken.

Op deze website staan meer dan 50.000 accommodaties waar honden en overige huisdieren zijn toegestaan. Behalve accommodaties op vakantieparken gaat het hier ook om een groot aanbod particuliere hondvriendelijke vakantiehuisjes en overige accommodaties. Afhankelijk van de particuliere, hondvriendelijke accommodatie, zijn hier 1,2,3, 4 of zelfs 5 honden of andere huisdieren toegestaan.

Vanaf welke leeftijd kan iemand zelfstandig een boeking maken?

Iedereen vanaf 22-23 jaar kan via deze website online een accommodatie op een vakantiepark boeken. Moet er een boeking gemaakt worden voor 1 of meer personen jonger dan 22 jaar dan moet dat dus gedaan worden door een persoon die wel minimaal 22-23 jaar oud is en bovendien elke nacht ook in de gehuurde vakantiewoning zal verblijven.

Kan ik een optie op een bepaalde accommodatie op een vakantiepark nemen?

Het is helaas niet mogelijk om een optie te nemen op een accommodatie op een vakantiepark.

Zijn er ook vakantiehuizen en bungalows die niet op de website Top Vakantieparken staan?

Wij van A Vakanties hebben een aanbod van 100.000 vakantiehuizen, bungalows en groepsaccommodaties die niet op de website Top Vakantieparken staan. Het betreft hier veelal vakantiehuizen en bungalows van particulieren.

Wij verhuren deze particuliere vakantiehuizen en bungalows in alle landen van Europa.

Zie onze websites:

Is er ook een aanbod last minutes op vakantieparken?

Op deze website vindt u altijd een groot en actueel aanbod last minutes op honderden vakantieparken. Indien u op zoek bent naar een last minute accommodatie van een particulier, kunt u het beste onze website www.lastminutevakantiehuizen.com bezoeken.

Heeft u ook een aanbod vakantieparken met een eigen jachthaven?

Wij hebben een aanbod van ongeveer 30 top vakantieparken met een eigen jachthaven. Deze vakantieparken hebben bijna altijd een directe verbinding met een open vaarwater en hebben vele voorzieningen voor watersporters. U kunt de beschikbare vakantieparken met jachthaven eenvoudig vinden door te selecteren op vakantieparken met het criterium "jachthaven".

Zijn er ook vakantieparken die direct aan zee liggen?

Wij hebben in ons aanbod vakantieparken een groot aanbod aan zee. Deze vakantieparken liggen soms direct aan zee en beschikken soms over een privé strand en zwembad. Er zijn met name veel Roompot Top Vakantieparken die direct aan zee liggen.

Ga naar de pagina Roompot Vakantieparken voor een overzicht van alle Roompot Vakantieparken aan zee.

Is er ook een aanbod vakantieparken met veel wellness voorzieningen?

Veel Top Vakantieparken op deze website beschikken over geweldige wellness faciliteiten. Ook hebben honderden accommodaties op deze Top Vakantieparken de beschikking over een privé sauna, solarium, zonnehemel, bruisbad of stoomdouche.

U vindt deze vakantieparken met wellness eenvoudig door gebruik te maken van de selectiemogelijkheden op deze website. U kunt selecteren op onder andere "privé sauna". Zie verder ook de Wellness Roompot Vakantieparken. U vindt deze op de pagina Roompot Vakantieparken.

Zijn alle vakantieparken kindvriendelijk?

De meeste van onze vakantieparken zijn kindvriendelijk. Er zijn echter vakantieparken die extra kindvriendelijk zijn. Zo zijn er vakantieparken met een indoor speelparadijs, indoor speeltuin, overdekt zwembad met babybad, kleuterbad en kinderbad. Ook zijn er veel kindvriendelijke vakantieparken met recreatieteams.

In veel accommodaties op onze kindvriendelijke vakantieparken is gratis een kinderstoel, box en kinderbedje beschikbaar. Meerdere kinderstoelen, boxen en kinderbedjes kunnen meestal gehuurd worden.

Is er ook aanbod op de vakantieparken van Center Parcs?

Voor het volledige aanbod en alle aanbiedingen op de vakantieparken van Center Parcs, klik hier


Is er ook aanbod op de Vakantieparken van Landal GreenParks?

Voor het volledige aanbod accommodaties op de Landal GreenParks, klik hier

Is het verplicht om de eindschoonmaak door het vakantiepark te laten doen?

Het is bijna altijd verplicht de eindschoonmaak door het vakantiepark te laten doen. U kunt de eindschoonmaak dus niet zelf doen om kosten te besparen.

Is het altijd verplicht om toeristenbelasting te betalen?

Indien u een bungalow, villa of appartement in Nederland op een vakantiepark huurt, wordt u altijd toeristenbelasting in rekening gebracht. Deze toeristenbelasting is per persoon per dag. Indien u een accommodatie op een vakantiepark in het buitenland huurt, hangt het van het land of gemeente af of er al dan niet toeristenbelasting in rekening wordt gebracht.

Wat gebeurt er nadat ik een accommodatie op een vakantiepark via uw website geboekt heb?

U krijgt van ons via een e mail per ommegaande bericht dat we een aanvraag voor een boeking van u ontvangen hebben. Ook krijgt u van de organisatie die de accommodatie op het vakantiepark daadwerkelijk verhuurt, bericht over de boeking zelf, de betaling van de huursom, de waarborgsom, schoonmaakkosten, enzovoort. In feite komt het erop neer dat u de boeking via de website van Top Vakantieparken doet, maar dat de daadwerkelijke boeking plaatsvindt bij de reisorganisatie waardoor de accommodatie verhuurd wordt. U betaalt de huursom en bijkomende kosten dan ook rechtsreeks aan die reisorganisatie.

Hoeveel moet ik aanbetalen en wanneer moet ik de huur van de accommodatie betalen?

Afhankelijk van de organisatie waar u de accommodatie hebt geboekt, dient u binnen 10 à 14 dagen rond de 40 a 50 % van de huursom en de reserveringskosten te voldoen. Het restant van de huursom en bepaalde bijkomende kosten dient u uiterlijk 6 à 8 weken voor aankomst te voldoen. Op het moment dat u een accommodatie op een vakantiepark boekt, kunt u in de algemene voorwaarden van de betreffende reisorganisatie zien wat de exacte huursom is en wanneer u deze dient te betalen.

Op welke wijze kan ik de huur van de accommodatie betalen?

U kunt bij de meeste reisorganisaties de huursom online betalen via Ideal, éénmalige machtiging of creditcard. U kunt echter de huursom ook meestal betalen via een bankoverschrijving. In het geval u een last minute op een vakantiepark hebt geboekt, kunt u in de meeste gevallen alleen betalen via Ideal of éénmalige machtiging. U betaalt de huursom altijd aan de betreffende reisorganisatie, bijvoorbeeld Roompot of Hogenboom Vakantieparken en dus nooit aan A Vakanties.

Wanneer krijg ik de gegevens van de gehuurde accommodatie toegestuurd??

U krijgt in de regel de adresinformatie en andere bijzonderheden toegestuurd zodra de volledige huursom betaald is.

Hoe laat kan ik in de door mij gehuurde accommodatie en hoe laat moet ik weer vertrekken?

U kunt meestal om 15.00 op de dag van aankomst in de gehuurde accommodatie en dient meestal 10.00 uur op de dag van vertrek de accommodatie weer verlaten te hebben. Er worden op verzoek en bij uitzondering soms afwijkende aankomst- of vertrektijden gehanteerd indien de gehuurde accommodatie een groepsaccommodatie of aangepaste accommodatie betreft.

Wat te doen indien u een geboekt accommodatie onverhoopt moet annuleren?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u een geboekt vakantiehuis, bungalow, villa of appartement op een vakantiepark door bepaalde omstandigheden moet annuleren. Wij adviseren daarom altijd om een (groeps-)annuleringsverzekering af te sluiten.

Kan ik ook een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten?

Op het moment dat u de boeking op het vakantiepark doet, kunt u er ook voor kiezen een reisverzekering, annuleringsverzekering of een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. De premie voor deze verzekeringen wordt automatisch getoond. U kunt natuurlijk ook later nog een reisverzekering of een annuleringsverzekering afsluiten.

Bent u op zoek naar een goedkope en duurzame, doorlopende reisverzekering?

Kijk dan eens op onze website www.groene-reisverzekering.nl

Deze doorlopende reisverzekering is vanuit kostenoverweging voor u interessant indien u meer dan 16 à 20 dagen per jaar op vakantie gaat.

Wat moet ik doen indien ik aanvullende informatie over een vakantiepark of bepaalde accommodatie op een bepaald vakantiepark wil?

Indien u extra informatie over een vakantiepark, de faciliteiten op een vakantiepark of de accommodaties op dit vakantiepark wilt hebben, kunt u ons het beste een e-mail sturen. Vermeld altijd duidelijk om welk vakantiepark het gaat en formuleer uw vraag volledig en duidelijk.

Mail naar info@top-vakantieparken.nl of maak gebruik van het contactformulier.

Wanneer en hoe zijn jullie bereikbaar?

De website Top Vakantieparken is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. U kunt hier dus 24 uur per dag een accommodatie op een Top Vakantiepark boeken. Wij zijn ook 24 uur per dag per e mail bereikbaar via info@top-vakantieparken.nl

Wij streven ernaar om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden, maar zijn afhankelijk van de bereikbaarheid van onze aanbieders en de huiseigenaren.

Telefonische bereikbaarheid.

Wij zijn van maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 uur tot 16:00 uur bereikbaar. Pauze tussen 12.00 uur en 13.00 uur. Op woensdag en vrijdag zijn wij alleen per e-mail bereikbaar.

Bel: +31 (0)345 506847.


Copyright 2019 Top-vakantieparken.nl - Links - Linkpartners - Unieke Groepsaccomodaties - Vakantie met hond - Bed and Breakfast - Reisverzekering Afsluiten - Algemene voorwaarden

8-persoons vakantiehuis? Beste aanbod vakantiehuizen 8 personen!, Last-minute bungalows 10 personen, 9-persoons vakantiehuis| vakantiehuizen 9 personen, Vakantiebungalow 8 personen | 8- persoons vakantiebungalow, 10-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 10 personen!, 11-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 11 personen, Vakantiehuis 12 personen? 1.000 vakantiehuizen 12 personen, Vakantiehuis? 500 vakantiehuizen 14 personen!, Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen, Vakantieparken Center Parcs, Bungalow voor Familieweekend of familiereünie op Top Vakantiepark, Vakantiepark aan zee, vakantieparken aan de kust, Vakantieparken, vakantiepark, honden, hond, toegestaan, Vakantiehuizen, bungalows 18 personen, Bungalowparken in Nederland, Top Bungalowpark, Goedkope bungalow op bungalowpark? 1.000 goedkope bungalowparken!, Mindervaliden bungalows | mindervaliden bungalow, Groepsaccommodatie en familiebungalows op Vakantieparken, Vakantiehuis, familiebungalow 20 personen, Mooiste vakantieparken van Nederland, Vakantieparken en bungalowparken met zwembad, Vakantieparken Last Minute | aanbiedingen, Vakantiehuis 7 personen? Mooie vakantiehuizen 7 personen, 6-persoons vakantiehuis, goedkope, last minute vakantiehuizen, bungalows, 6 personen, vakantieparken met rookvrije bungalows, accommodaties, Vakantie met hond, vakantie met hond in Nederland, tot 6 honden welkom, Lastminutes vakantiebungalows, lastminutes bungalows op bungalowparken, Vakantieparken, vakantiehuizen aan zee in Zeeland, Vakantiepark met golfbaan | golfen tijdens vakantie, Vakantiepark met visvijver | visvakantie | vissen tijdens vakantie, Op vakantie met eigen boot, vakantiehuis jachthaven, Vakantie met kinderen op kindvriendelijk vakantiepark, vakantieparken in Frankrijk, vakantiepark met zwembad Frankrijk, vakantiepark voor naturisten, lastminute aanbiedingen roompot vakantieparken, Vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten, Vakantieparken in de Ardennen | vakantiepark Ardennen, vakantiepark de katjeskelder in Noord-Brabant, groot vakantiehuis op vakantiepark of bungalowpark , vakantieparken in Nederland | vakantiepark Nederland met zwembad, hond., Vakantieparken in België | mooiste vakantieparken België, Vakantieparken Italië, vakantieparken in Italië zoeken, Vakantieparken in Zeeland | bungalow vakantiepark Zeeland, vakantieparken in Drenthe |kindvriendelijke parken, rustzoekers, vakantieparken in Nederland, Luxe vakantiepark | vakantieparken, Vakantieparken op de Veluwe | vakantiepark met zwembad, Bungalow huren? 100.000 bungalows op bungalowparken, bungalow | bungalows huren in Nederland, heel Europa, Goedkope vakantiebungalow huren, Vakantiepark Brabant | vakantieparken in Brabant, 10 persoons bungalow | bungalows, bungalow huren bungalowpark Schin op Geul, Bungalowpark | bungalowparken, vakantieparken Duitsland|vakantiepark Duitsland, vakantiepark Limburg | vakantieparken in Limburg, Last minute bungalow Nederland| last minute bungalows Nederland, Vakantiehuisje aan zee | particulier vakantiehuisje aan zee, Vakantiepark Texel | vakantieparken Texel, Last minute meivakantie | goedkope bungalow huren, Alle vakantieparken in Noord-Holland | strand, zee, kust, Vakantieparken overijssel | Top Vakantieparken, vakantieparken zuid holland | beste aanbiedingen via Top Vakantieparken, vakantiebungalow Nederland | Top Vakantieparken, Bungalowpark Hoederloo | bungalow huren, Eiland van Maurik | vakantiepark Betuwe, Kustpark Texel | goedkope bungalow huren, Lastminute Nederland | lastminute bungalowparken, landgoed het grote zand | vakantieparken drenthe, Witte Bergen | bungalowpark Overijssel, Villapark panjevaart | Noord-Brabant, vakantiepark met hond | vakantieparken honden welkom, vakantiepark de berkenhorst | vakantiepark op de Veluwe, Resort de zeven heuvelen | luxe vakantiepark Gelderland