Top Vakantieparken, beste website vakantieparken
Mooiste Vakantieparken Nederland en Europa!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Nederland, Limburg, Roggel

StarStarStarStarStar
TVP-294440
Deze accommodatie ligt op het vakantiepark Buitenhof De Leistert.
• Uitgebreide informatie over Vakantiepark Buitenhof De Leistert.
• Bekijk alle beschikbare accommodaties en last minutes op Vakantiepark Buitenhof De Leistert.
 • Kindvriendelijk
 • Zwembad

Overzicht beschikbaarheid van accommodatie TVP-294440 (1-4 personen, Buitenhof De Leistert) 

 1. Kies eerst hieronder de maand en het jaar waarin u de accommodatie wilt boeken
 2. Selecteer daarna de gewenste verblijfsduur (alle verblijfsduren, weekend, lang weekend, midweek, week, 2 weken of 3 weken)
 3. Nu verschijnen vanzelf de periodes waarin de accommodatie beschikbaar is
 4. Klik de gewenste periode aan. Indien een bepaalde periode er niet bij staat, is de accommodatie in die periode niet beschikbaar
 5. Klik ten slotte op "Nu Reserveren".

Kies maand, jaar en verblijfsduur

 • Huurprijs:
 • € 470,00
 • Van 03-12-2018 tot 10-12-2018


Accommodatie TVP-294440 (1-4 personen, Buitenhof De Leistert)

4 pers. bungalow
Deze gelijkvloerse kindvriendelijke bungalow is geschikt voor 4 personen. De keuken heeft onder andere een vaatwasser en er zijn 2 slaapkamers. Daarnaast is de woning voorzien van 2 badkamers met douche en ook is er een overdekt terras. Er staat een bolderwagen voor u klaar en verder is de woning voorzien van een kinderstoel, box en kinderbed. Bovendien is de tuin voorzien van een omheining.

Details TVP-294440 (1-4 personen, Buitenhof De Leistert)

Kenmerken

Min. aantal personen: 1
Max. aantal personen: 4

- Geen huisdieren toegestaan.- Badkamers: 2- Slaapkamers: 2- Geschikt voor kinderen- Vaatwasmachine- Geheel op de begane grond- Omheinde tuin- (extra) Kinderbedden: 1- (extra) Kinderstoelen: 1- Magnetron met oven- Niet roken- Binnen zwembad (gemeenschappelijk)- Buiten zwembad (gemeenschappelijk)- Perceeloppervlakte (m2): 80- Ligging: Op vakantiepark- Televisie- Terras

Nu boeken
Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Buitenhof De Leistert.

Additionele kosten


  2018:
 • Bedlinnen Verplicht, € 6,75 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 45,00 (Prijs per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,30 (Prijs per persoon per nacht)

 • 01-01-2018 t/m 31-12-2019:
 • Huisdieren Verplicht indien huisdier aanwezig, € 6,00 (Prijs per huisdier per nacht)

 • 2019:
 • Bedlinnen Verplicht, € 7,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 50,00 (Prijs per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,30 (Prijs per persoon per nacht)
 • # 2018 #
  Bedlinnen: verplicht, € 6,75 per persoon per verblijf.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 45,00 per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,30 per persoon per nacht.
  Huisdier: verplicht bij huisdieren, € 6,00 per huisdier per nacht.

  # 2019 #
  Bedlinnen: verplicht, € 7,00 per persoon per verblijf.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 50,00 per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,30 per persoon per nacht.  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Buitenhof De Leistert.

  Nederland vakantieland

  Nederland wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De oppervlakte van Nederland is 41.528 km2 terwijl het ongeveer 16.500.000 inwoners heeft. Nederland behoort dan ook tot de top drie van de dichtstbevolkte landen van de wereld. Nederland is laag gelegen. Ongeveer 40 % van het land ligt beneden de waterspiegel N.A.P. De ramp van 1953, waarbij de dijken van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland op tientallen plaatsen braken, heeft er toe geleid dat er een Deltaplan opgesteld werd. Zo werd er een waterkering in de Hollandsche IJssel bij Rotterdam gebouwd, werden er grote dammen gebouwd en dijken verzwaard. De stormvloedkering van de Oosterschelde is het meest indrukwekkende waterkerige bouwwerk van Nederland. Deze stormvloedkering heeft 2,5 miljard euro gekost en de kans op een overstroming is terug gebracht tot eens in de 4000 jaar. De stormvloedkering is bijna even lang als de Eiffeltoren in Parijs en zelfs vier keer zo zwaar.

  Klimaat

  Nederland heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers. Het klimaat wordt beïnvloed door de Noordzee die het gehele jaar de temperatuur matigt. De zonnigste delen van Nederland zijn het westen van Zeeland, het noordwesten van Noord-Holland inclusief het eiland Texel met ca 1600-1700 zonuren. Gemiddeld valt er ongeveer 790 mm per jaar.

  Natuur

  Er zijn in Nederland diverse natuurgebieden met onder andere bos en heide. Er zijn twintig nationale parken. Nationaal Park Oosterschelde in Zeeland is het grootste. Nationaal Park De Hoge Veluwe in Gelderland is het bekendste.

  Stranden

  Nederland staat bekend om zijn vele stranden. Onlangs hebben zes stranden een EU-keurmerk gekregen. Het gaat om de standen van Goedereede, Katwijk, Zandvoort, Schouwen-Duiveland, Ameland en Noordwijk. Hierbij keek de internationale jury vooral naar het behoud van het landschap, identiteit, cultureel erfgoed en natuur. Ook de kwaliteit van het zwemwater en hotels is in de beoordeling meegenomen. Volgens de jury springen deze Nederlandse stranden boven het Europese niveau uit. De Stichting Nederland Schoon heeft op 24 september 2008 de titel ‘Schoonste strand van Nederland’ weer aan de gemeente Sluis toegekend. Vooral Zeeuwse stranden scoren hoog op de lijst. Noord-Beveland, Westvoorne, Veere en Schouwen-Duiveland stonden in 2008 allen in de top tien.

  De Waddeneilanden

  De grootste Nederlandse Waddeneilanden bestaan uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Texel is het grootste Waddeneiland en beroemd om zijn enorme aantallen schapen en vogels. De duinen van Texel zijn uitgeroepen tot Nationaal Park. De Slufter is een unieke duinvallei waar het water van de Noordzee bij Vloed onbekommerd naar binnen stroomt. De oppervlakte van Texel is 16.000 ha. Er is 30 kilometer strand, 620 ha bos en 135 kilometer fietspad. Vlieland is het verst van het vasteland verwijderd. Vlieland heeft een oppervlakte van 4.022 hectare, er is 12 kilometer strand, 300 hectare bos en 26 kilometer fietspad. Vlieland staat bekend om zijn rust.
  Terschelling staat bekend om haar natuur en cultuur. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd waaronder het Oerol festival in juni. Rustzoekers kunnen ook op Terschelling genieten. Op het 30 kilometer lange strand is ruimte genoeg. Europees natuurreservaat De Boschplaat biedt rust, ruimte en imposant natuurschoon. Terschelling heeft een oppervlakte van 11.000 hectare, heeft 400 hectare bos en 70 kilometer fietspad.
  Ameland heeft veel natuur maar ook veel uitgaansgelegenheden. Er worden het hele jaar door evenementen georganiseerd. Ameland is 8.500 kilometer groot, heeft 27 kilometer strand, 210 hectare bos en 100 kilometer fietspad.
  Schiermonnikoog heeft het breedste strand van Europa. Het is ook nog eens een schoon strand. Het hele eiland is tot Nationaal Park uitgeroepen. Grootschalig vermaak is er niet. Het eiland is autoluw, op dit eiland maken fietsers en wandelaars de dienst uit. De oppervlakte is 7.200 hectare, er is 18 kilometer strand, 150 hectare bos en 30 kilometer fietspad.

  Amsterdam

  Amsterdam is de grootste stad van Nederland en de hoofdstad. In 1987 was Amsterdam tevens de culturele hoofdstad van Europa. De multiculturele stad Amsterdam heeft ongeveer 755.000 inwoners. Op 1 april 2009 telde de stad 177 verschillende nationaliteiten en voerde daarmee de mondiale ranglijst aan. Amsterdam kende voor de Tweede Wereldoorlog een omvangrijke Joodse gemeenschap, het merendeel overleefde de bezettingstijd echter niet. Elk jaar wordt Amsterdam door zo’n 4,5 miljoen mensen van over de hele wereld bezocht. Hiermee is het de op vier na meest bezochte stad van Europa. Bekende trekpleisters zijn het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum.

  De bekendste markten zijn:

  De Albert Cuypmarkt
  De Dappermarkt
  De markt aan het Waterlooplein
  De Noordermarkt
  De Bloemenmarkt aan de Singel

  Winkelen in Amsterdam

  Veel mensen komen naar Amsterdam om te winkelen, vooral in Amsterdam-Centrum. Bekende winkelstraten zijn de Kalverstraat, Nieuwendijk, Leidsestraat, Utrechtsestraat, Magna Plaza en de Negen Straatjes.  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Buitenhof De Leistert.

  Vakantiepark Buitenhof De Leistert

  Roggel

  Introductie

  Buitenhof De Leistert in Midden-Limburg met subtropisch zwemparadijs en wellness is een prachtig, luxe vakantiepark met luxe boerderijvilla's die geschikt zijn voor 5 personen, 7 personen, 9 personen, 11 personen of 13 personen. Buitenhof De Leistert is één van de mooiste vakantieparken van Nederland. De extra luxe boerderijvilla's beschikken, afhankelijk van het type villa en de inrichting,  over een privé sauna, whirlpool , een wasmachine, wasdroger en flatsreen tv.  Buitenhof De Leistert is pas in 2011 geopend en is één van de mooiste villaparken, bungalowparken van Nederland! Last minutes op Buitenhof De Leistert. Nu diverse aanbiedingen en last minutes op Buitenhof De Leistert. Korting tot 40% op de last minutes van Buitenhof De Leistert. 

  Huisdieren toegestaan op Vakantiepark De Leistert?

  In een aantal villa's is 1 huisdier toegestaan. Het gaat hier om een type 5 persoons villa en 7 persoons villa. In de 9 persoons villa, 11 persoons villa's en 13 persoons villa's zijn dus geen huisdieren toegestaan.

  Veel faciliteiten op vakantiepark De Leistert in Limburg.

  Op dit luxe vakantiepark zijn uitstekende faciliteiten zoals een subtropisch waterparadijs, binnen speelruimte, supermarkt, restaurant en recreatieplas.  Vakantiepark De Leistert in Limburg is daarom geschikt voor gezinnen met kinderen, het vieren van een familieweekend of vriendenweekend of familiereünie

  Vakantiepark De Leistert wordt door haar bezoekers zeer hoog gewaardeerd en behoort zeker tot de top 10 van de mooiste en meest luxe vakantieparken van Nederland!

  Last minute op vakantiepark De Leistert boeken?

  Regelmatig zijn er op vakantiepark De Leistert last minute aanbiedingen.  Deze last minute aanbiedingen op dit luxe vakantiepark De Leistert zijn gemiddeld 30 % goedkoper dan de niet last minute aanbiedingen op dit prachtige vakantiepark!

  Op de website Top vakantieparken vindt u altijd de laatste last minute aanbiedingen van alle vakantieparken.

  Voor ons aanbod last minute particuliere vakantiehuisjes zie onze website www.lastminutevakantiehuizen.com

   

  Vakantiepark

  n het hart van Limburg tussen de twee steden Roermond en Weert in, maar ook gelegen tussen de Peel en Maas en grenzend aan België ligt de prachtige gemeente Leudal. In dit prachtige gebied nabij het authentieke dorp Roggel bevindt zich het unieke recreatiepark Buitenhof De Leistert: 225 luxe (rookvrije) vakantieboerderijen in Limburgse boerderijstijl met zeer uitgebreide centrumvoorzieningen. De thematisering van het park zal de sfeer van vroeger weer doen herleven. Lommerrijke lanen, hoven, fruitgaarden en meanderende beken maken uw beleving compleet.

  Faciliteiten op vakantiepark of in directe omgeving

  • Receptie
  • Kinderbad
  • Openlucht zwembad
  • Overdekt zwembad
  • Subtropisch waterparadijs
  • Supermarkt
  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Sportveld(en)
  • Tafeltennis
  • Vissen
  • Fietsen
  • Restaurant
  • Bar
  • Afhaalrestaurant
  • Snackbar
  • Indoor speelruimte
  • Speeltuin
  • Pizzeria
  • Wasserette
  • Speeltoestellen
  • WiFi (tegen betaling)


  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Buitenhof De Leistert.

  Bijkomende kosten


   2018:
  • Bedlinnen Verplicht, € 6,75 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 45,00 (Prijs per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,30 (Prijs per persoon per nacht)

 • 01-01-2018 t/m 31-12-2019:
 • Huisdieren Verplicht indien huisdier aanwezig, € 6,00 (Prijs per huisdier per nacht)

 • 2019:
 • Bedlinnen Verplicht, € 7,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 50,00 (Prijs per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,30 (Prijs per persoon per nacht)
 • # 2018 #
  Bedlinnen: verplicht, € 6,75 per persoon per verblijf.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 45,00 per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,30 per persoon per nacht.
  Huisdier: verplicht bij huisdieren, € 6,00 per huisdier per nacht.

  # 2019 #
  Bedlinnen: verplicht, € 7,00 per persoon per verblijf.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 50,00 per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,30 per persoon per nacht.

  Copyright 2018 Top-vakantieparken.nl - Links - Linkpartners - Unieke Groepsaccomodaties - Vakantie met hond - Bed and Breakfast - Reisverzekering Afsluiten - Algemene voorwaarden

  8-persoons vakantiehuis? Beste aanbod vakantiehuizen 8 personen!, Last-minute bungalows 10 personen, 9-persoons vakantiehuis| vakantiehuizen 9 personen, Vakantiebungalow 8 personen | 8- persoons vakantiebungalow, 10-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 10 personen!, 11-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 11 personen, Vakantiehuis 12 personen? 1.000 vakantiehuizen 12 personen, Vakantiehuis? 500 vakantiehuizen 14 personen!, Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen, Vakantieparken Center Parcs, Bungalow voor Familieweekend of familiereünie op Top Vakantiepark, Vakantiepark aan zee, vakantieparken aan de kust, Vakantieparken, vakantiepark, honden, hond, toegestaan, Vakantiehuizen, bungalows 18 personen, Bungalowparken in Nederland, Top Bungalowpark, Goedkope bungalow op bungalowpark? 1.000 goedkope bungalowparken!, Mindervaliden bungalows | mindervaliden bungalow, Groepsaccommodatie en familiebungalows op Vakantieparken, Vakantiehuis, familiebungalow 20 personen, Mooiste vakantieparken van Nederland, Vakantieparken en bungalowparken met zwembad, Vakantieparken Last Minute | aanbiedingen, Vakantiehuis 7 personen? Mooie vakantiehuizen 7 personen, 6-persoons vakantiehuis, goedkope, last minute vakantiehuizen, bungalows, 6 personen, vakantieparken met rookvrije bungalows, accommodaties, Vakantie met hond, vakantie met hond in Nederland, tot 6 honden welkom, Lastminutes vakantiebungalows, lastminutes bungalows op bungalowparken, Vakantieparken, vakantiehuizen aan zee in Zeeland, Vakantiepark met golfbaan | golfen tijdens vakantie, Vakantiepark met visvijver | visvakantie | vissen tijdens vakantie, Op vakantie met eigen boot, vakantiehuis jachthaven, Vakantie met kinderen op kindvriendelijk vakantiepark, vakantieparken in Frankrijk, vakantiepark met zwembad Frankrijk, vakantiepark voor naturisten, lastminute aanbiedingen roompot vakantieparken, Vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten, Vakantieparken in de Ardennen | vakantiepark Ardennen, vakantiepark de katjeskelder in Noord-Brabant, groot vakantiehuis op vakantiepark of bungalowpark , vakantieparken in Nederland | vakantiepark Nederland met zwembad, hond., Vakantieparken in België | mooiste vakantieparken België, Vakantieparken Italië, vakantieparken in Italië zoeken, Vakantieparken in Zeeland | bungalow vakantiepark Zeeland, vakantieparken in Drenthe |kindvriendelijke parken, rustzoekers, vakantieparken in Nederland, Luxe vakantiepark | vakantieparken, Vakantieparken op de Veluwe | vakantiepark met zwembad, Bungalow huren? 100.000 bungalows op bungalowparken, bungalow | bungalows huren in Nederland, heel Europa, Goedkope vakantiebungalow huren, Vakantiepark Brabant | vakantieparken in Brabant, 10 persoons bungalow | bungalows, bungalow huren bungalowpark Schin op Geul, Bungalowpark | bungalowparken, vakantieparken Duitsland|vakantiepark Duitsland, vakantiepark Limburg | vakantieparken in Limburg, Last minute bungalow Nederland| last minute bungalows Nederland, Vakantiehuisje aan zee | particulier vakantiehuisje aan zee, Vakantiepark Texel | vakantieparken Texel, Last minute meivakantie | goedkope bungalow huren, Alle vakantieparken in Noord-Holland | strand, zee, kust, Vakantieparken overijssel | Top Vakantieparken, vakantieparken zuid holland | beste aanbiedingen via Top Vakantieparken, vakantiebungalow Nederland | Top Vakantieparken, Bungalowpark Hoederloo | bungalow huren, Eiland van Maurik | vakantiepark Betuwe, Kustpark Texel | goedkope bungalow huren, Lastminute Nederland | lastminute bungalowparken, landgoed het grote zand | vakantieparken drenthe, Witte Bergen | bungalowpark Overijssel, Villapark panjevaart | Noord-Brabant, vakantiepark met hond | vakantieparken honden welkom, vakantiepark de berkenhorst | vakantiepark op de Veluwe, Resort de zeven heuvelen | luxe vakantiepark Gelderland