Top Vakantieparken, beste website vakantieparken
Mooiste Vakantieparken Nederland en Europa!
Zoek op plaatsnaam of huiscode

Nederland, Overige, Bruinisse

StarStarStarStarStar
TVP-294074
Deze accommodatie ligt op het vakantiepark Aquadelta.
• Uitgebreide informatie over Vakantiepark Aquadelta.
• Bekijk alle beschikbare accommodaties en last minutes op Vakantiepark Aquadelta.
 • Kindvriendelijk
 • Zee / strand
 • Haven

Overzicht beschikbaarheid van accommodatie TVP-294074 (1-12 personen, Aquadelta) 

 1. Kies eerst hieronder de maand en het jaar waarin u de accommodatie wilt boeken
 2. Selecteer daarna de gewenste verblijfsduur (alle verblijfsduren, weekend, lang weekend, midweek, week, 2 weken of 3 weken)
 3. Nu verschijnen vanzelf de periodes waarin de accommodatie beschikbaar is
 4. Klik de gewenste periode aan. Indien een bepaalde periode er niet bij staat, is de accommodatie in die periode niet beschikbaar
 5. Klik ten slotte op "Nu Reserveren".

Kies maand, jaar en verblijfsduur

  Niet beschikbaar
  De door u gekozen periode is helaas niet mee beschikbaar. U kunt hiernaast eenvoudig een andere periode selecteren.

Accommodatie TVP-294074 (1-12 personen, Aquadelta)

12-pers. appartement
Het appartement is geschikt voor 12 personen. De indeling bestaat standaard uit een keuken voorzien van vaatwasser, magnetron en ruime eetgelegenheid. Ruime woonkamer en twee balkons. Vijf slaapkamers waarvan vier met twee eenpersoons boxspringbedden en een stapelbed en één met een stapelbed. Drie badkamers waarvan één met sauna en één met whirlpool.
Aan het strand of liever midden in het groen? In een luxe villa, een gezellige bungalow of comfortabel appartement? Met z'n tweetjes of met het hele gezin? Alles kan, want er is altijd wel een Roompot park dat past bij uw wensen.

Details TVP-294074 (1-12 personen, Aquadelta)

Kenmerken

Min. aantal personen: 1
Max. aantal personen: 12

- Geen huisdieren toegestaan.- Badkamers: 3- Slaapkamers: 5- Stapelbedden: 2- Balkon- Koffiezetapparaat- Vaatwasmachine- Douche- Elektrische waterkoker- Geheel op de begane grond- Koelkast- Tuinmeubilair- (extra) Kinderbedden: 1- Ligbad- Magnetron- Niet roken- Binnen zwembad (gemeenschappelijk)- Perceeloppervlakte (m2): 144- Radio- Sauna- Eenpersoonsbedden: 8- Ligging: Op vakantiepark- WiFi aanwezig

Nu boeken
Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Vakantiepark Aquadelta.

Additionele kosten


  2018:
 • Bedlinnen Verplicht, € 72,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Handdoeken Optioneel, € 5,00 (Prijs per eenheid)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,86 (Prijs per persoon per nacht)
 • Keukenlinnen Optioneel, € 4,00 (Prijs per eenheid)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 85,00 (Prijs per verblijf)
 • Energiegebruik Verplicht, € 0,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Borgsom Verplicht, € 115,00 (Prijs per verblijf)
 • Bedden opmaken Optioneel, € 5,00 (Prijs per eenheid)

 • 01-01-2018 t/m 31-12-2019:
 • Huisdieren Verplicht indien huisdier aanwezig, € 5,00 (Prijs per huisdier per nacht)

 • 2019:
 • Borgsom Verplicht, € 115,00 (Prijs per verblijf)
 • Bedlinnen Verplicht, € 72,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,86 (Prijs per persoon per nacht)
 • Keukenlinnen Optioneel, € 3,95 (Prijs per eenheid)
 • Bedden opmaken Optioneel, € 4,95 (Prijs per eenheid)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 85,00 (Prijs per verblijf)
 • Energiegebruik Verplicht, € 0,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Handdoeken Optioneel, € 4,95 (Prijs per eenheid)
 • # 2018 #
  Bedlinnen: verplicht, € 72,00 per persoon per verblijf.
  Handdoeken: optioneel, € 5,00 per eenheid.
  Huisdier: verplicht bij huisdieren, € 5,00 per huisdier per nacht.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,86 per persoon per nacht.
  Keukenlinnen: optioneel, € 4,00 per eenheid.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 85,00 per verblijf.
  Energieverbruik: verplicht.
  Bedden Opmaken: optioneel, € 5,00 per eenheid.
  Borgsom: verplicht, € 115,00 per verblijf.

  # 2019 #
  Energieverbruik: verplicht.
  Bedlinnen: verplicht, € 72,00 per persoon per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,86 per persoon per nacht.
  Bedden Opmaken: optioneel, € 4,95 per eenheid.
  Keukenlinnen: optioneel, € 3,95 per eenheid.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 85,00 per verblijf.
  Borgsom: verplicht, € 115,00 per verblijf.
  Handdoeken: optioneel, € 4,95 per eenheid.  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Vakantiepark Aquadelta.

  Omgeving


  Geen beschrijving van de omgeving gevonden.

  Afstanden

  • - Centrum (dorp/stad): 1,0 km


  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Vakantiepark Aquadelta.

  Nederland vakantieland

  Nederland wordt in het westen en noorden begrensd door de Noordzee, langs de oostgrens door Duitsland en in het zuiden door België. De oppervlakte van Nederland is 41.528 km2 terwijl het ongeveer 16.500.000 inwoners heeft. Nederland behoort dan ook tot de top drie van de dichtstbevolkte landen van de wereld. Nederland is laag gelegen. Ongeveer 40 % van het land ligt beneden de waterspiegel N.A.P. De ramp van 1953, waarbij de dijken van Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland op tientallen plaatsen braken, heeft er toe geleid dat er een Deltaplan opgesteld werd. Zo werd er een waterkering in de Hollandsche IJssel bij Rotterdam gebouwd, werden er grote dammen gebouwd en dijken verzwaard. De stormvloedkering van de Oosterschelde is het meest indrukwekkende waterkerige bouwwerk van Nederland. Deze stormvloedkering heeft 2,5 miljard euro gekost en de kans op een overstroming is terug gebracht tot eens in de 4000 jaar. De stormvloedkering is bijna even lang als de Eiffeltoren in Parijs en zelfs vier keer zo zwaar.

  Klimaat

  Nederland heeft een gematigd zeeklimaat met milde winters en koele zomers. Het klimaat wordt beïnvloed door de Noordzee die het gehele jaar de temperatuur matigt. De zonnigste delen van Nederland zijn het westen van Zeeland, het noordwesten van Noord-Holland inclusief het eiland Texel met ca 1600-1700 zonuren. Gemiddeld valt er ongeveer 790 mm per jaar.

  Natuur

  Er zijn in Nederland diverse natuurgebieden met onder andere bos en heide. Er zijn twintig nationale parken. Nationaal Park Oosterschelde in Zeeland is het grootste. Nationaal Park De Hoge Veluwe in Gelderland is het bekendste.

  Stranden

  Nederland staat bekend om zijn vele stranden. Onlangs hebben zes stranden een EU-keurmerk gekregen. Het gaat om de standen van Goedereede, Katwijk, Zandvoort, Schouwen-Duiveland, Ameland en Noordwijk. Hierbij keek de internationale jury vooral naar het behoud van het landschap, identiteit, cultureel erfgoed en natuur. Ook de kwaliteit van het zwemwater en hotels is in de beoordeling meegenomen. Volgens de jury springen deze Nederlandse stranden boven het Europese niveau uit. De Stichting Nederland Schoon heeft op 24 september 2008 de titel ‘Schoonste strand van Nederland’ weer aan de gemeente Sluis toegekend. Vooral Zeeuwse stranden scoren hoog op de lijst. Noord-Beveland, Westvoorne, Veere en Schouwen-Duiveland stonden in 2008 allen in de top tien.

  De Waddeneilanden

  De grootste Nederlandse Waddeneilanden bestaan uit Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Texel is het grootste Waddeneiland en beroemd om zijn enorme aantallen schapen en vogels. De duinen van Texel zijn uitgeroepen tot Nationaal Park. De Slufter is een unieke duinvallei waar het water van de Noordzee bij Vloed onbekommerd naar binnen stroomt. De oppervlakte van Texel is 16.000 ha. Er is 30 kilometer strand, 620 ha bos en 135 kilometer fietspad. Vlieland is het verst van het vasteland verwijderd. Vlieland heeft een oppervlakte van 4.022 hectare, er is 12 kilometer strand, 300 hectare bos en 26 kilometer fietspad. Vlieland staat bekend om zijn rust.
  Terschelling staat bekend om haar natuur en cultuur. Het hele jaar door worden er evenementen georganiseerd waaronder het Oerol festival in juni. Rustzoekers kunnen ook op Terschelling genieten. Op het 30 kilometer lange strand is ruimte genoeg. Europees natuurreservaat De Boschplaat biedt rust, ruimte en imposant natuurschoon. Terschelling heeft een oppervlakte van 11.000 hectare, heeft 400 hectare bos en 70 kilometer fietspad.
  Ameland heeft veel natuur maar ook veel uitgaansgelegenheden. Er worden het hele jaar door evenementen georganiseerd. Ameland is 8.500 kilometer groot, heeft 27 kilometer strand, 210 hectare bos en 100 kilometer fietspad.
  Schiermonnikoog heeft het breedste strand van Europa. Het is ook nog eens een schoon strand. Het hele eiland is tot Nationaal Park uitgeroepen. Grootschalig vermaak is er niet. Het eiland is autoluw, op dit eiland maken fietsers en wandelaars de dienst uit. De oppervlakte is 7.200 hectare, er is 18 kilometer strand, 150 hectare bos en 30 kilometer fietspad.

  Amsterdam

  Amsterdam is de grootste stad van Nederland en de hoofdstad. In 1987 was Amsterdam tevens de culturele hoofdstad van Europa. De multiculturele stad Amsterdam heeft ongeveer 755.000 inwoners. Op 1 april 2009 telde de stad 177 verschillende nationaliteiten en voerde daarmee de mondiale ranglijst aan. Amsterdam kende voor de Tweede Wereldoorlog een omvangrijke Joodse gemeenschap, het merendeel overleefde de bezettingstijd echter niet. Elk jaar wordt Amsterdam door zo’n 4,5 miljoen mensen van over de hele wereld bezocht. Hiermee is het de op vier na meest bezochte stad van Europa. Bekende trekpleisters zijn het Van Gogh Museum, het Anne Frank Huis en het Rijksmuseum.

  De bekendste markten zijn:

  De Albert Cuypmarkt
  De Dappermarkt
  De markt aan het Waterlooplein
  De Noordermarkt
  De Bloemenmarkt aan de Singel

  Winkelen in Amsterdam

  Veel mensen komen naar Amsterdam om te winkelen, vooral in Amsterdam-Centrum. Bekende winkelstraten zijn de Kalverstraat, Nieuwendijk, Leidsestraat, Utrechtsestraat, Magna Plaza en de Negen Straatjes.  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Vakantiepark Aquadelta.

  Vakantiepark Vakantiepark Aquadelta

  Bruinisse

  Vakantiepark

  Dit schitterende vakantiecomplex is gelegen bij het vissersdorpje Bruinisse, gelegen aan het bekende en bij watersporters zeer geliefde Grevelingenmeer, op het schiereiland Schouwen-Duiveland. Het park biedt een zeer breed en gevarieerd faciliteitenaanbod. U heeft de keuze uit zeer uiteenlopende accommodaties, van een uniek vrijstaand buitenhuis gelegen aan het water met veranda op Resort AquaStaete tot een verblijf in een ruime vakantiewoning in ''t Centrum, dichtbij alle faciliteiten maar wel met de gewenste rust en ruimte. Vakantiepark Aquadelta is zeer geschikt als uitvalsbasis voor de beoefening van watersport. In de directe omgeving kunt u zeilen, kanoën, vissen, duiken en luieren aan het zandstrandje bij het Grevelingenmeer of bij het Noordzeestrand (op circa 25 minuten rijden). De golfliefhebber vindt op steenworp afstand de 18-holes golfbaan Grevelingenhout met A-status. Ook pittoreske dorpjes en steden zoals Zierikzee, Veere en Middelburg zijn een bezoek meer dan waard. Vier seizoenen lang vakantieplezier bij Vakantiepark Aquadelta!

  Faciliteiten op vakantiepark of in directe omgeving

  • Vergaderruimte
  • Receptie
  • Kinderbad
  • Overdekt zwembad
  • Winkel
  • Supermarkt
  • Bowlingbaan
  • Fietsverhuur
  • Midgetgolf
  • Tennisbaan
  • Tafeltennis
  • Vissen
  • Strand
  • Fietsen
  • Watersport
  • Bolderkar verhuur
  • Restaurant
  • Bar
  • Afhaalrestaurant
  • Snackbar
  • Kinderclub
  • Speeltuin
  • Recreatiezaal
  • Wasserette
  • Skelterverhuur
  • Speeltoestellen


  Klik hier voor alle accommodaties, last minutes en actuele aanbiedingen op Vakantiepark Aquadelta.

  Bijkomende kosten


   2018:
  • Bedlinnen Verplicht, € 72,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Handdoeken Optioneel, € 5,00 (Prijs per eenheid)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,86 (Prijs per persoon per nacht)
 • Keukenlinnen Optioneel, € 4,00 (Prijs per eenheid)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 85,00 (Prijs per verblijf)
 • Energiegebruik Verplicht, € 0,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Borgsom Verplicht, € 115,00 (Prijs per verblijf)
 • Bedden opmaken Optioneel, € 5,00 (Prijs per eenheid)

 • 01-01-2018 t/m 31-12-2019:
 • Huisdieren Verplicht indien huisdier aanwezig, € 5,00 (Prijs per huisdier per nacht)

 • 2019:
 • Borgsom Verplicht, € 115,00 (Prijs per verblijf)
 • Bedlinnen Verplicht, € 72,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Lokale heffingen Verplicht, € 1,86 (Prijs per persoon per nacht)
 • Keukenlinnen Optioneel, € 3,95 (Prijs per eenheid)
 • Bedden opmaken Optioneel, € 4,95 (Prijs per eenheid)
 • Eindschoonmaak Verplicht, € 85,00 (Prijs per verblijf)
 • Energiegebruik Verplicht, € 0,00 (Prijs per persoon per verblijf)
 • Handdoeken Optioneel, € 4,95 (Prijs per eenheid)
 • # 2018 #
  Bedlinnen: verplicht, € 72,00 per persoon per verblijf.
  Handdoeken: optioneel, € 5,00 per eenheid.
  Huisdier: verplicht bij huisdieren, € 5,00 per huisdier per nacht.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,86 per persoon per nacht.
  Keukenlinnen: optioneel, € 4,00 per eenheid.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 85,00 per verblijf.
  Energieverbruik: verplicht.
  Bedden Opmaken: optioneel, € 5,00 per eenheid.
  Borgsom: verplicht, € 115,00 per verblijf.

  # 2019 #
  Energieverbruik: verplicht.
  Bedlinnen: verplicht, € 72,00 per persoon per verblijf.
  Lokale Heffingen: verplicht, € 1,86 per persoon per nacht.
  Bedden Opmaken: optioneel, € 4,95 per eenheid.
  Keukenlinnen: optioneel, € 3,95 per eenheid.
  Eindschoonmaak: verplicht, € 85,00 per verblijf.
  Borgsom: verplicht, € 115,00 per verblijf.
  Handdoeken: optioneel, € 4,95 per eenheid.

  Copyright 2018 Top-vakantieparken.nl - Links - Linkpartners - Unieke Groepsaccomodaties - Vakantie met hond - Bed and Breakfast - Reisverzekering Afsluiten - Algemene voorwaarden

  8-persoons vakantiehuis? Beste aanbod vakantiehuizen 8 personen!, Last-minute bungalows 10 personen, 9-persoons vakantiehuis| vakantiehuizen 9 personen, Vakantiebungalow 8 personen | 8- persoons vakantiebungalow, 10-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 10 personen!, 11-persoons vakantiehuis? 1.000 vakantiehuizen 11 personen, Vakantiehuis 12 personen? 1.000 vakantiehuizen 12 personen, Vakantiehuis? 500 vakantiehuizen 14 personen!, Vakantiehuis 16 personen? 1.000 vakantiehuizen 16 personen, Vakantieparken Center Parcs, Bungalow voor Familieweekend of familiereünie op Top Vakantiepark, Vakantiepark aan zee, vakantieparken aan de kust, Vakantieparken, vakantiepark, honden, hond, toegestaan, Vakantiehuizen, bungalows 18 personen, Bungalowparken in Nederland, Top Bungalowpark, Goedkope bungalow op bungalowpark? 1.000 goedkope bungalowparken!, Mindervaliden bungalows | mindervaliden bungalow, Groepsaccommodatie en familiebungalows op Vakantieparken, Vakantiehuis, familiebungalow 20 personen, Mooiste vakantieparken van Nederland, Vakantieparken en bungalowparken met zwembad, Vakantieparken Last Minute | aanbiedingen, Vakantiehuis 7 personen? Mooie vakantiehuizen 7 personen, 6-persoons vakantiehuis, goedkope, last minute vakantiehuizen, bungalows, 6 personen, vakantieparken met rookvrije bungalows, accommodaties, Vakantie met hond, vakantie met hond in Nederland, tot 6 honden welkom, Lastminutes vakantiebungalows, lastminutes bungalows op bungalowparken, Vakantieparken, vakantiehuizen aan zee in Zeeland, Vakantiepark met golfbaan | golfen tijdens vakantie, Vakantiepark met visvijver | visvakantie | vissen tijdens vakantie, Op vakantie met eigen boot, vakantiehuis jachthaven, Vakantie met kinderen op kindvriendelijk vakantiepark, vakantieparken in Frankrijk, vakantiepark met zwembad Frankrijk, vakantiepark voor naturisten, lastminute aanbiedingen roompot vakantieparken, Vakantiehuizen en bungalows voor gehandicapten, Vakantieparken in de Ardennen | vakantiepark Ardennen, vakantiepark de katjeskelder in Noord-Brabant, groot vakantiehuis op vakantiepark of bungalowpark , vakantieparken in Nederland | vakantiepark Nederland met zwembad, hond., Vakantieparken in België | mooiste vakantieparken België, Vakantieparken Italië, vakantieparken in Italië zoeken, Vakantieparken in Zeeland | bungalow vakantiepark Zeeland, vakantieparken in Drenthe |kindvriendelijke parken, rustzoekers, vakantieparken in Nederland, Luxe vakantiepark | vakantieparken, Vakantieparken op de Veluwe | vakantiepark met zwembad, Bungalow huren? 100.000 bungalows op bungalowparken, bungalow | bungalows huren in Nederland, heel Europa, Goedkope vakantiebungalow huren, Vakantiepark Brabant | vakantieparken in Brabant, 10 persoons bungalow | bungalows, bungalow huren bungalowpark Schin op Geul, Bungalowpark | bungalowparken, vakantieparken Duitsland|vakantiepark Duitsland, vakantiepark Limburg | vakantieparken in Limburg, Last minute bungalow Nederland| last minute bungalows Nederland, Vakantiehuisje aan zee | particulier vakantiehuisje aan zee, Vakantiepark Texel | vakantieparken Texel, Last minute meivakantie | goedkope bungalow huren, Alle vakantieparken in Noord-Holland | strand, zee, kust, Vakantieparken overijssel | Top Vakantieparken, vakantieparken zuid holland | beste aanbiedingen via Top Vakantieparken, vakantiebungalow Nederland | Top Vakantieparken, Bungalowpark Hoederloo | bungalow huren, Eiland van Maurik | vakantiepark Betuwe, Kustpark Texel | goedkope bungalow huren, Lastminute Nederland | lastminute bungalowparken, landgoed het grote zand | vakantieparken drenthe, Witte Bergen | bungalowpark Overijssel, Villapark panjevaart | Noord-Brabant, vakantiepark met hond | vakantieparken honden welkom, vakantiepark de berkenhorst | vakantiepark op de Veluwe, Resort de zeven heuvelen | luxe vakantiepark Gelderland