Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Fraaie woning met vaatwasser, op een bijzonder schiereiland 02-03358-FR1

4 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
1 huisdier(en)
vanaf €383 / week
Helaas! Deze accommodatie is niet meer beschikbaar op de door u opgegeven data. Pas uw reisdata aan of zoek een andere accommodatie

Beschrijving

Le Domaine des Pins (2017) is een kleine complex dat bestaat uit een zevental in lokale stijl gebouwde blokken met geschakelde woningen. De appartementen en maisonnettes zijn allemaal comfortabel en modern ingericht. Het domein beschikt over verschillende type appartementen en maisonnettes voor 2 tot 7 personen. De studio’s voor 2-pers. (FR-85330-01) beschikken over een tweepersoons bed in de woonkamer. De 4-pers. appartementen (FR-85330-02) beschikken over een slaapbank in de woonkamer en een slaapkamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden. De 6-pers. maisonnettes (FR-85330-03) beschikken over beschikken over een slaapbank in de woonkamer en twee slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. De 6-pers. appartementen met verdieping (FR-85330-04) beschikken over beschikken over een slaapbank in de woonkamer en twee slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden en een slaapkamer met twee éénpersoons bedden. De 7-pers. appartementen (FR-85330-05) ) beschikken over beschikken over een slaapbank en een vouwbed in de woonkamer en twee slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. De 6-pers. appartementen (FR-85330-06) ) beschikken over beschikken over een slaapbank in de woonkamer en twee slaapkamers; een slaapkamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoons bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Alle appartementen en maisonnettes beschikken over een balkon of terras met meubilair.

kitchenette
combimagnetron
afwasmachine
woon/slaapkamer
2-pers. slaapbank
TV
slaapkamer
2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
badkamer
bad of douche
toilet
Algemeen
balkon of terras
tuinmeubilair
Eindschoonmaak
€ 65 (uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas)
Huisdieren
max. 1; € 7,15/nacht
Bedlinnen
aanwezig
Badlinnen
aanwezig
Keukenlinnen
mogelijkheid tot huren, € 6/verblijf
Wifi
gratis
Toeristenbelasting
€ 14,- (€ 1/persoon/nacht (indicatie))
Kinderbed + Kinderstoel
€ 8/nacht
- Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
- In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
- In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
- voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.Er zijn voor deze accommodatie nog geen beoordelingen ingevuld.