Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Gezellig geschakeld medditeraans vakantiehuis op Corsica 45-03202-FR1

6 Personen
3 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
vanaf €383 / week
Helaas! Deze accommodatie is niet meer beschikbaar op de door u opgegeven data. Pas uw reisdata aan of zoek een andere accommodatie

Beschrijving

Résidence Acqua Linda-Acqua Bella bestaat uit tien moderne paviljoens met een verdieping met goed onderhouden appartementen.

Er is keuze uit de volgende types:
een appartement met twee slaapkamers voor 4 personen (FR-20230-44)
een appartement met twee slaapkamers en een slaapcabine voor 6 personen (FR-20230-45)
een appartement met drie slaapkamers voor zes personen (FR-20230-46)
een appartement met vier slaapkamers voor 8 personen (FR-20230-47) (FR-20230-47)

Alle appartement zijn modern en mooi ingericht. Ze beschikken altijd over airconditioning, een kitchenette en een balkon of terras met tuinstoelen.

keuken
fornuis
magnetron
afwasmachine
koelkast
woon/slaapkamer
2-pers. slaapbank
slaapkamer
2-pers. bed of 2x1 pers. Bedden
slaapcabine
1-pers. bed
badkamer
bad of douche
toilet
Algemeen
terras
Borgsom
€ 300 terug 14 dagen na vertrek (u dient de borg ter plaatse met cheque of creditcard te betalen)
Eindschoonmaak
€ 60 (uitgezonderd schoonmaak keuken en afwas)
Huisdieren
niet toegestaan
Bedlinnen
€ 32,- (mogelijkheid te huren per pakket, € 16 p.p./verblijf)
Badhanddoeken
€ 12,- (mogelijkheid tot huren, € 6 p.p./verblijf)
Wifi
gratis
Toeristenbelasting
€ 30,80 (€ 2,20/persoon/nacht (indicatie))
Kinderbed + Kinderstoel
gratis (op aanvraag)
- Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
- In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
- In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
- voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.Ms Lieselot van der Zouwen
Verblijf van 13 augustus 2022 tot 27 augustus 2022
27 augustus 2022

Wij zijn van mening dat we niet op het park terecht zijn gekomen waar Belvilla mee adverteert. Er zijn foto's gebruikt van het naastgelegen park met andere en mooiere huisjes. Als er foto's van het betreffende appartement waar wij nu verbleven in de advertentie hadden gestaan, had ik dit appartement niet geboekt. Daarnaast spreekt de beschrijving van 3 slaapkamers, maar liggen er in werkelijkheid gezinsleden op een slaapbank in de woonkamer. Belvilla verwijst ons naar de opties voor een 4-6- of 8 persoons appartement, maar geeft later telefonisch aan dat zij helemaal geen appartementen met 3 slaapkamers verhuren op dit park. Dit neigt dan, door de pictogram met een dubbel bed en een 3 daaronder zoals te zien is bij de omschrijving op de site, ook op misleiding. We hebben tijdens onze vakantie met twee gezinnen diverse malen telefonisch contact gehad met medewerkers van Belvilla. Hierbij is door die medewerkers gevloekt met g*dverdomme en door een andere medewerker werd er de hoorn op gegooit. Ongehoord en onprofessioneel. Het personeel aan de receptie van Aqua Linda heeft staan schreeuwen aan de balie en gedroeg zich zeer onbehoorlijk. Belvilla lijkt zelf te willen bepalen waar wij een klacht over indienen en geeft niet thuis in het beantwoorden van onze vragen. Dit hebben wij als zeer onprettig ervaren. De wijze waarop Belvilla adverteert blijft voor ons misleidend en wij zullen de komende tijd gebruiken om verdere stappen te ondernemen.

Ms Lieselot van der Zouwen
Verblijf van 13 augustus 2022 tot 27 augustus 2022
20 augustus 2022

Corsica is prachtig, maar Belvilla heeft een (bewust of onbewuste) fout gemaakt met het aanbieden van onze accomodatie. Er zijn 2 complexen naast elkaar, waarvan 1 duidelijk nieuwer dan het ander. Belvilla gebruikt foto's van het nieuwe complex in hun beschrijving van het appartementencomplex, maar je komt terecht in het oude complex. Dit hebben wij telefonisch aangegeven, maar daar werden we onvriendelijk te woord gestaan: er is gevloekt door medewerkers en de lijn is verbroken. Belvilla lijkt niet toe te willen geven dat zij een fout hebben gemaakt. Het personeel op het park schreeuwt. Het appartement heeft geen 3 slaapkamers zoals in de omschrijving wel met een pictogram staat aangegeven. Belvilla wijst dan op de 3 varianten in appartementen, maar die zijn nooit als keuze aangeboden. Ook laten zij het dus op de site lijken alsof ze 3 type appartementen hebben (4 pers, 6 pers en 8 pers), maar aan de telefoon geven zij toe helemaal geen 4 persoons of 4 kamertype te hebben. Er is dus helemaal geen keuze. Met een gezin van 5 of 6 beland je dus op een bedbank in de woonkamer. Als foto's van het appartement waar wij wel in zijn geplaatst op de site zouden staan, dan zal het aantal boekingen voor deze accomodatie drastisch omlaag gaan. Wij blijven er dus van overtuigd dat Belvilla misleidt door foto's te mixen en vakantiegangers zo lokt met foto's van een ander nieuw en veel mooier complex (Aqua Bella)