Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Sfeervolle cottage met terras, op vakantiepark aan de rivier De Regge 13-6647-NL1

4 Personen
2 Slaapkamer(s)
1 Badkamer(s)
€589,- €429,-

Beschrijving

Vakantiepark Mölke heeft een enorme diversiteit in haar accommodaties. Dit varieert van traditionele, eenvoudige chalets tot luxe accommodaties met wellness tot bijzondere verblijven als hooibergen en boomhutten. Het "voor ieder wat wils principe" is hier absoluut van toepassing.

Wilt u een niet zo’n alledaags verblijf boeken, dan heeft het vakantiepark een aantal accommodaties te bieden die gegarandeerd aan deze wens zullen voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld voor de Regge Cottage (NL-7466-13) kiezen. Deze 4-pers. houten cottage is gelegen direct aan het riviertje De Regge en biedt schitterend uitzicht over de weilanden daarachter. Door de gebruikte materialen en knusse inrichting heeft deze accommodatie een natuurlijk karakter en sfeervolle uitstraling.
Is dit nog niet bijzonder genoeg? Huur dan eens een Boomhut (NL-7466-14)! Deze 5-pers. “hut” is vergelijkbaar met de Regge Cottage. Er is echter één groot verschil; de boomhut is ruim 4 meter(!) hoog waardoor de beleving nóg spectaculairder is en het uitzicht vanaf uw terras zo mogelijk nóg mooier.
Een andere bijzondere accommodatie is de Reggehooiberg. Luxe en comfort in een authentiek jasje; dat is de beste omschrijving voor dit type. Het ontwerp is gebaseerd op de historisch bouw van hooibergen en van binnen is het volledig aangepast aan de hedendaagse standaard. Daarbij is de woning voorzien van een eigen sauna! De royale tuin met terras biedt u de mogelijkheid om in alle rust van de natuur te genieten.

Parterre
open keuken
fornuis (4 kookplaten)
woon/eetkamer
TV (flatscreen)
slaapkamer
2-pers. bed
slaapkamer
2-pers. bed
badkamer
douche
Algemeen
veranda
verwarming (CV)
terras
tuinmeubilair
parking
zwembad (gedeeld met andere gasten, verwarmd, overdekt)
Eindschoonmaak
€ 41,50
Huisdieren
niet toegestaan
Bedlinnen
€ 16,- (€ 8 p.p./verblijf)
Badhanddoeken
€ 12,- (mogelijkheid tot huren, € 6 p.p./verblijf)
Keukenlinnen
mogelijkheid tot huren, € 6/verblijf
Wifi
gratis
Toeristenbelasting
€ 17,50 (€ 1,25/persoon/nacht (indicatie))
Kinderbed
€ 6/nacht
Kinderstoel
€ 6/nacht
Schoonmaak
extra schoonmaak (i.v.m. huisdieren) € 21/verblijf
- Voor de annulering tot en met de 43ste dag voor de afgesproken aankomst: 10% van de reissom.
- In geval van annulering van 42 tot en met 29 dagen voor aankomst: 40% van de reissom.
- In geval van annulering van 28 tot en met de laatste dag voor de overeengekomen huurperiode 90% van de reissom.
- voor latere annulering of bij het niet verschijnen wordt de volle prijs in rekening gebracht.Mr Tanja Grundhöfer
Verblijf van 8 juni 2023 tot 11 juni 2023
27 juni 2023

Het vakantiepark zelf is erg mooi. Misschien moet je daarheen gaan met andere prioriteiten dan wij... "Langzaam leven" is het motto van het park. Helaas hebben wij andere ervaringen! We hadden een huisje direct aan de rivier geboekt om te vissen. Het stond ook in de beschrijving van de hut te lezen. Helaas was dat niet eens mogelijk! Van 9.00 uur tot 22.00 uur was de rivier drukker dan een snelweg tijdens het spitsverkeer... Non-stop kano's, stand-up peddelaars, roeiboten en elektrische boten, die weinig aanzien hadden voor een visser op de oever. Een volledig bezette elektrische boot met feestende vrouwen raakte zelfs de scharnieren en veegde ze weg. En dat terwijl we al vlaggen hadden gemaakt om de hengels aan te wijzen. Voor ons had dat weinig te maken met "slowly living"!

Ms Nadine Windhorn
Verblijf van 2 oktober 2017 tot 6 oktober 2017
8 oktober 2017

Het plein en het sanitair was goed