Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Aangepaste vakantiehuizen

Aangepaste vakantiehuizen en bungalows

Op de website www.top-vakantieparken.nl vindt u ook een groot aanbod van aangepaste-vakantiehuizen.
Het gaat hier om aangepaste vakantiehuizen, chalets, villa's en bungalows op vakantieparken, die geschikt zijn voor 4 personen, voor 6 personen, voor 8 personen, voor 14 personen, voor 16 personen, voor 20 personen, voor 24 personen, voor 32 personen, voor 34 personen, voor 36 personen, voor 40 personen en voor 46 personen.
Een deel van de aangepaste accommodaties ligt aan een mooi meer of is aan het strand, bij de kust, in de duinen of aan zee gelegen.

Al deze vakantiehuizen en bungalows zijn rolstoelvriendelijk en in ieder geval drempelvrij, maar in de wat beter aangepaste accommodaties zijn hoog-laagbedden aanwezig en kan er ook gebruik gemaakt worden van een douchebrancard en is het aanrechtblad in de keuken rolstoelvriendelijk.

Een gedeelte van deze aangepaste accommodaties is niet alleen rolstoelvriendelijk maar tevens geschikt voor een vakantie met gehandicapten of mindervaliden die afhankelijk van een rollator of een scootmobiel zijn en iemand die geen trappen meer kan lopen. 

Als het huren van een aangepast vakantiehuis iets te duur uit zal vallen, kunt u wellicht kiezen voor een huisje, bungalow of groepsaccommodatie die ook in een lastminute periode gehuurd kan worden. 
Met de lastminute korting zal de uiteindelijke huurprijs lager zijn en dan misschien beter in uw budget passen.

Honden welkom

Op zoek naar een aangepast vakantiehuis waar honden toegestaan zijn?
Op onze websites www.vakantie-met-hond.be en alle honden welkom vindt u een overzicht van websites waar tijdens uw rolstoelvakantie op een vakantiepark 1, 2 of 3 honden mogen verblijven.

Aangepaste groepsaccommodaties

Het is ook mogelijk om een aangepaste groepsaccommodatie of villa vanaf 6 personen te huren.
De groepsaccommodaties die rolstoelvriendelijk zijn en over een aangepaste badkamer beschikken vindt u op onze website unieke groepsacomodaties.nl

Hoog-laag bedden

Bij ieder aangepast vakantiehuis, bungalow, chalet, villa of groepsaccommodatie op de websites aangepaste-vakantiehuizen.nl en Top-vakantieparken.nl staat vermeld of er één of meer hoog-laag bedden aanwezig zijn.

Indien dit niet het geval is en uw vakantieadres in Nederland is gelegen, kunt u in de meeste gevallen één of meer hoog-laagbedden bij Comfortzorg.nl huren.
Die organisatie regelt voor u een hoog-laag bed en eventuele andere hulpmiddelen en zorgt ervoor dat deze op tijd op uw vakantie adres worden afgeleverd.
Comfortzorg kan ook meestal ook zorgen voor zorg op uw vakantieadres.
Op de website van Comfortzorg leest u alles over de voorwaarden, mogelijkheden, werkwijze en kosten.

Aangepast vakantiehuis of groepsaccommodatie voor familieweekend

Bent u op zoek naar een aangepast vakantiehuis of groepsaccommodatie voor een familieweekend, familiereünie of vriendenweekend?  Op deze website vindt u een groot aanbod aangepaste, grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Deze zijn ideaal voor het vieren van een familieweekend, vriendenweekend of familiereünie.
Ook op onze website grote vakantiehuizen vindt u grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties. Indien gewenst, zijn wij u graag van dienst bij het vinden van de juiste familieweekend accommodatie.
Bijvoorbeeld voor een aangepast vakantiehuis of aangepaste groepsaccommodatie die op een mooi vakantiepark aan zee of in de duinen of midden in de natuur van Friesland ligt en waar u over een open haard en een gemeenschappelijk zwembad beschikt. ​