Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Groot vakantiehuis 20 personen op vakantiepark

Groot vakantiehuis en familiebungalow 20 personen op vakantiepark

Op zoek naar een vakantiehuis of familiebungalow voor 20 personen op een Top Vakantiepark?

Op de website Top-Vakantieparken.nl vindt u een aanbod van meer dan 1.000 luxe bungalowparken, vakantieparken en villaparken in Nederland en verder in België, de Ardennen, Duitsland, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Denemarken, Slowakije, Italië, Kroatië en Tsjechië. 

Vooral in Nederland zijn er prachtige familiebungalows, vakantiehuizen en villa's voor 20 personen te huur. 
Daaronder bevinden zich ook grote vakantiehuizen en familiehuizen voor 18, 22 en 24 personen of nog veel meer personen.

​Omdat deze grote, luxe 20-persoons vakantiehuizen en familiebungalows over meerdere badkamers, een groot aantal slaapkamers en goede faciliteiten, zoals een privésauna, beschikken zijn ze zeer geschikt voor een familieweekend, feest of familiereünie waarbij gezelligheid en privacy belangrijk zijn.

De meeste vakantieparken zijn daarom ook prachtig en rustig gelegen, bijvoorbeeld aan een meer, een rivier, aan het strand, aan de kust, aan zee, aan de rand van een natuurgebied, op Texel, vlakbij een leuke mooie stad of in een bos.


Ga naar de website Top-Vakantieparken.nl en zoek binnen ons unieke aanbod 20-persoons luxe vakantiehuizen en familiebungalows.

U vindt daar ook onze aangepaste vakantiehuizen en groepsaccommodaties voor 20 personen, die geschikt zijn voor een verblijf met mindervaliden, gehandicapten, invaliden, rolstoelgebruikers, ouderen die met een rollator lopen en personen met een beperking.

Ook onze hondvriendelijke en huisdiervriendelijke 20-persoons vakantiehuizen, familiebungalows, villa's en groepsaccommodaties op een vakantiepark vindt u hier.
Zoek binnen ons aanbod met grote vakantiehuizen met omheinde tuin naar de meest geschikte accommodatie voor 20 personen, waar ook 1 mee mag komen en waar 2 honden of 3 honden toegestaan zijn. 


Veel van onze 20-persoons vakantiehuizen en familiebungalows liggen op Top Vakantieparken in Nederland en zijn zeer geschikt voor het organiseren van bijvoorbeeld een familieweekend, familiereünie, familievakantie, vriendenweekend, een paar dagen ertussenuit met een groep vrienden of collega's, het vieren van uw huwelijk, trouwfeest, receptie, bruiloft, bedrijfseest, het houden van meerdaagse vergaderingen met overnachtingen, training, workshop en spirituele activiteiten, meditatie, bezinning, bewustwording en als overnachtingslocatie tijdens een evenement, concours, tournee, optreden, cursus of festival. 

Een nog groter aanbod met grote vakantiehuizen en familiebungalows voor 20 personen vindt u op de website grote-vakantiehuizen.com, omdat hier ook grote 20-persoons vakantiehuizen op staan die niet op een vakantiepark zijn gelegen.

De website Top-Vakantieparken.nl is een website van A Vakanties.
A Vakanties heeft een groot aanbod van meer dan 10.000 grote vakantiehuizen, groepsaccommodaties en familieverblijven voor bijvoorbeeld 20, 30, 40, 50, 60 en 70 personen.
Op deze website vindt u huisjes, appartementen, chalets, vakantiehuizen, bungalows en villa's die geschikt zijn voor 2 personen tot 70 personen. 

​Op de website vakantiewoning-zoeken.nl vindt u al onze 2 tot 4 persoons huisjes en de grotere vakantiehuizen, chalets, appartementen, studio's, groepsaccommodaties, landhuizen, villa's, groepshuizen, vakantieboerderijen en vakantiebungalows.

Kindvriendelijke vakantiehuizen en bungalows voor 20 personen.
Op zoek naar een kindvriendelijk vakantiehuis of gezinsvriendelijke bungalow voor 20 personen?
Onze 20-persoons vakantiehuizen en familiebungalows op vakantieparken zijn kindvriendelijk en gezinsvriendelijk. 

Zo is er in bijna al onze 20-persoons vakantiehuizen en bungalows een kinderbed, box, kinderstoel en kinderbadje aanwezig en kunnen er op verzoek meerdere kinderstoelen of kinderbedjes in deze 20-persoons accommodatie bijgeplaatst worden. 

Ook zijn er op een aantal vakantieparken extra kindvriendelijke accommodaties te huur, in o.a. de categorie vakantiehuizen en bungalows voor 14, 16, 18, 20 en 24 personen. Deze extra kindvriendelijke accommodaties hebben vaak een goed afgesloten of omheinde tuin of terras, de meubels hebben geen scherpe hoeken, er is aan een beveiligde verlichting en beveiligde stopcontacten gedacht en er is vaak een traphekje.

Ideale familieaccommodaties voor het vieren van bijvoorbeeld een familieweekend, gezinsvakantie, vriendenweekend of familievakantie met 20 personen.


U vindt op top-vakantieparken altijd het actuele last minute aanbod.
Een groot 20-persoons last minute bungalow of vakantiehuis op Top-vakantieparken.nl kan soms nog op de gewenste aankomstdag zelf online geboekt worden.