Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Leukste vakantieparken waar honden toegestaan zijn

Vakantiehuizen op vakantieparken waar honden zijn toegestaan

Vakantieparken, vakantiepark honden toegestaan.
Honden toegestaan op ruim 500 vakantieparken in Nederland en vele andere landen in Europa, zoals België en de Ardennen, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Hongarije, Denemarken, Zweden, Italië, Kroatië, Zweden, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Bent u op zoek naar een mooi vakantiepark waar honden toegestaan zijn
Op de websites van A Vakanties vindt u meer dan 500 leuke vakantieparken waar honden toegestaan zijn en meestal zelfs zeer welkom zijn. 

Meestal is er op deze hondvriendelijke vakantieparken 1 hond toegestaan, hoewel er ook veel huisjes, chalets of lodges, villa's en groepsaccommodaties op vakantieparken zijn waar 2 honden worden toegelaten.
En soms zijn er zelfs 3 honden op een huisdiervriendelijk vakantiepark welkom, zeker bij de vakantieparken waarvan de eigenaren zelf ook honden hebben. 
Wat een huisdiervriendelijke accommodatie pas echt hondvriendelijk maakt, is een omheinde tuin!

Onze hondvriendelijke en huisdiervriendelijke vakantieparken in Nederland liggen in Limburg, Drenthe, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Zeeland en de Zeeuwse kust, Noord-Brabant, Overijssel en op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog en kunnen gehuurd worden door 2 personen, door 3 of 4 personen, door 6, 7 of 8 personen, door 10 tot 12 personen, door 15 of 16 personen en door 18 tot 20 personen.
Maar ook heel grote groepen en families van 22 tot 24 personen, van 28 personen, van 30 tot 36 personen en zelfs van 40 personen kunnen op onze vakantieparken terecht.

Veel van de vakantieparken waar honden toegestaan zijn, liggen aan de rand van bossen of een natuurgebied of in de nabijheid van een meer, een rivier, de kust, het strand of de zee
Soms hebben deze vakantieparken een afgeschermd gedeelte waar honden welkom zijn en ook los mogen lopen.

Op de luxe vakantieparken kunt u meestal gebruik maken van een (gedeeld) zwembad en beschikken veel huisjes, vakantiebungalows en villa's over diverse wellness faciliteiten, zoals een privésauna, een hot tub, een jacuzzi of een bubbelbad.
In Nederland en Frankrijk zijn ook enkele hondvriendelijke vakantieparken waar u een vakantiehuis, chalet, groepsaccommodatie of een villa met een privézwembad kunt huren.


Voor mindervaliden aangepaste accommodaties, grote vakantiehuizen en wintersportvakantiehuizen waar honden toegestaan zijn.
A Vakanties heeft meer dan 20 websites met aanbod waar honden toegestaan zijn, zoals een website met grote vakantiehuizen en een aparte website met ons aanbod van aangepaste vakantiehuizen voor mindervaliden, rolstoelgebruikers, invaliden, gehandicapten, ouderen die afhankelijke van een rollator zijn en personen met een lichamelijke beperking. 
Wij kunnen diverse vakantiehuizen op een vakantiepark aanbieden waar honden zijn toegestaan en waar u over een aangepaste badkamer, een hoog-laagbed en een rolstoelvriendelijk aanrechtblad in de keuken kunt beschikken.

​We hebben voor uw skivakantie ook een groot aanbod vakantiehuizen en vakantieparken in wintersportgebieden waar honden toegestaan zijn.  


​Last minute vakantie met hond boeken?
A vakanties heeft diverse last minute websites waar u een goedkope vakantie of goedkoop vakantiehuis of vakantiepark met uw hond kunt boeken.
De bekendste last minute vakantiewebsite van A Vakanties is wellicht last minute vakantiehuizen.com

Op de website last minute vakantiehuizen.com staat ook een groot aanbod vakantiehuizen en vakantieparken waar honden welkom zijn, toegestaan zijn. 
U kunt er een vakantiehuisje boeken met 1 of 2 honden maar soms ook met 3, 4 of 5 honden.


Meer dan 2 honden toegestaan.
Hebt u meer dan 2 honden of wil iemand in uw familie of vriendengroep ook een hond meenemen met het weekendje weg of de familievakantie?
A Vakanties heeft diverse websites waar u een vakantie met hond kunt boeken, indien u bijvoorbeeld 3, 4, 5 of zelfs 6 honden hebt.
Het gaat hier om hondvriendelijke vakantiehuisjes, campings, vakantieparken, bed and breakfast en hondenhotels.
Bij veel huisjes, chalets, groepsaccommodaties, bungalows en villa's zijn 3, 4, 5 of 6 honden toegestaan. 
Op aanvraag en in overleg met de huiseigenaar mogen er soms zelfs nog meer honden meekomen!
Er zijn ook vakantieparken waar 2 of meer honden zijn toegestaan.

Bij sommige vakantieparken is ook een hondvriendelijke camping
Een heerlijke plek om samen met andere hondenliefhebbers vakantie te houden.
​U vindt op de websites van A Vakanties ook particuliere bungalows en huisjes in Nederland waar honden toegestaan zijn.


Meer informatie en de accommodaties op deze hondvriendelijke vakantieparken vindt u op www.vakantie-met-hond.be