Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantie met eigen boot

vakantiepark aan het water met jachthaven en aanlegsteiger

Op vakantie met de eigen boot.
Wilt u op vakantie gaan met uw eigen boot en bent u op zoek naar een vakantiehuis op een vakantiepark met een eigen aanlegsteiger of een vakantiepark met jachthaven?

Op de website 
top-vakantieparken.nl vindt u een groot aanbod vakantieparken die aan het water, bijvoorbeeld aan een meer, bij een waterrijk natuurgebied, aan een natuur- en strandbad, aan een rivier, aan het strand, aan de kust of aan zee zijn gelegen.

Daartussen bevinden zich vakantieparken met een jachthaven en een aanlegsteiger, zodat u uw eigen boot, zeilboot, motorbootje, roeiboot of kano kunt meebrengen en aanleggen.
Bij enkele vakantieparken is er zelfs een gratis roeiboot bij de gehuurde accommodatie met eigen aanlegsteiger aanwezig.
Wanneer u wel wilt varen tijdens uw vakantie, maar u niet over een eigen boot beschikt, kunt u op veel vakantieparken aan het water een boot huren.

Veel vakantiehuizen, watervilla's, chalets en familiebungalows op een waterpark beschikken bovendien over een eigen aanlegsteiger.

U kunt kiezen uit diverse accommodaties aan het water, vlak bij het water en zelfs op het water die geschikt zijn voor 2 personen, voor 3 of 4 personen, voor 5 tot 6 personen, voor 8 personen, voor 10, 11 of 12 personen, voor 16 tot 18 personen, voor 20 personen, 24, 30 en voor 36 personen.
Zowel in Nederland (Zeeland/Oosterschelde), Friesland, Overijssel, Gelderland, Flevoland, Noord-Holland, Zuid-Holland, bijvoorbeeld vlak bij de Biesbosch)
en zelfs in Limburg, als in België, Frankrijk, Italië, Denemarken, Tsjechië en Duitsland.

Zo kunt u een vaarvakantie met de eigen boot boeken en genieten van alle voordelen die een vaarvakantie met eigen boot zich meebrengt.


Bent u op zoek naar een huisje, appartement, groot vakantiehuis, familiebungalow, villa of een grote groepsaccommodatie op een watervakantiepark, waar speciale voorzieningen en aanpassingen zijn voor iemand met een beperking of iemand die afhankelijk is van een rollator of een rolstoel?
​Zoekt u dan binnen ons aanbod met aangepaste vakantiehuizen en drempelvrije accommodaties die geschikt zijn gehandicapten, invaliden en mindervaliden.

In veel watervilla's, house boats, vakantiehuizen, chalets en appartementen op een vakantiepark aan het water is het toegestaan om honden of andere huisdieren mee te brengen.
U kunt binnen ons grote aanbod met huisdiervriendelijke vakantieparken een vakantiehuis, villa, chalet, appartement of huisje zoeken, waar in ieder geval 1 hond mag meekomen, maar mogelijk ook 2 honden of 3 honden zijn toegestaan.
Veel hondvriendelijke vakantiehuizen aan het water beschikken over een omheinde tuin of een omheind terrein, zodat uw hond of honden niet uit de tuin kan ontsnappen en ook jonge kinderen veilig buiten rondom het huis kunnen spelen.

Voor onze goedkope en voordelige watervilla's, vakantiehuizen, strandbungalows en chalets aan het water kunt u bovendien zoeken tussen onze dagelijkse last minute aanbiedingen.

In de meest luxe watervilla's, vakantiehuizen, chalets en bungalows op een vakantiepark aan het water beschikt u meestal over een jacuzzi, ligbad, meerdere badkamers, een privésauna en soms ook een privézwembad.

Er zijn diverse luxe vakantieparken aan het water waar ook nog andere sporten en sportieve activiteiten op of bij het water of in de omgeving mogelijk zijn.
U vindt daar meestal ook speciale luxe faciliteiten als een tennisbaan, recreatieplas, golfbaan, overdekt zwembad, subtropisch zwemparadijs of golfslagbad, verwarmd buitenbad, recreatiezaal, midgetgolf, bowlingbaan, Turks stoombad, Finse sauna, infra-rood sauna, vismogelijkheden of een zwemvijver.

De vakantieparken met een eigen jachthaven en aanlegsteiger zijn niet alleen interessant voor de vakantieganger die met de eigen boot een vaarvakantie wil boeken.
Deze watersport vakantieparken en watervillaparken zijn meestal ook heel geschikt voor vissers, watersporters, zeilers, duikers en gezinnen met kinderen.

Ideaal dus voor een vaarvakantie, visvakantie, strandvakantie, duikvakantie, zeilvakantie en familievakantie of een familiereünie, weekendje of een paar dagen weg op of aan het water 
met een groep collega's of vrienden
.
De vakantieparken met jachthaven hebben meestal een zeer veelzijdig aanbod voorzieningen van sauna tot jachthaven en van restaurant tot speeltuin.

​​Hebt u op top-vakantieparken.nl niet gevonden wat u zocht? Wellicht vindt u het wel op vakantiewoning-zoeken.nl​