Zorgeloos en veilig online reserveren
 Persoonlijke klantenservice
 Groot aanbod in binnen- en buitenland

Vakantiepark in Friesland

Vakantiehuis op vakantiepark in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiepark in Friesland?

​Wij hebben in Friesland veel vakantieparken waar u appartementen, chalets en huisjes voor 2 personen, voor 3 tot 4 personen en voor 5 personen kunt huren, maar wij bieden ook bungalows en chalets voor 6 personen, familievilla's voor 8 personen en groepsaccommodaties, grote vakantiehuizen en watervilla's voor 10 personen, voor 12 personen en voor 14 personen.

Heel geschikt voor een vakantie, weekend of paar dagen er even tussen uit met zijn tweetjes, het gezin, de hele familie, een groep collega's of vrienden, personeelsleden, uw bedrijf of zakenrelaties.

Ook voor een familiereünie of een familieweekend is een groot vakantiehuis of een bijzondere groepsaccommodatie op een vakantiepark in Friesland een aanrader.
Vooral als u een vakantiepark in Friesland kiest waar u gebruik kunt maken van een zwembad, speeltuin, midgetgolf, animatieteam, speelveld of sportveld, sportieve mogelijkheden, zoals een bowlingbaan, een tennisbaan, een golfbaan en in de geboekte accommodatie een bubbelbad, een privé sauna of andere luxe wellness faciliteiten. 

Er is zelfs een vakantiepark in Friesland waar u een 4-persoons vakantiehuis en een 6-persoons vakantiehuis met een privézwembad kunt huren!

U vindt onze vakantiehuizen, chalets, appartementen, vakantiewoningen, huisjes, villa's en groepsaccommodaties op de vakantieparken in Friesland in of vlak bij Appelscha, Eernewoud, Teherne, Lemmer, Noardburgum, Franeker, Terkaple, Langelille, Noordwolde, Heeg, Sint Nicolaasga, Tzummarum, Sumar en Delfstrahuizen of op één van de Waddeneilanden Texel, Vlieland, Schiermonnikoog, Ameland en Terschelling.

Enkele accommodaties op de vakantieparken in Friesland zijn drempelvrij en daardoor rolstoelvriendelijk.
Vaak beschikken deze rolstoeltoegankelijke vakantiehuizen dan ook over speciale voorzieningen en aanpassingen voor mindervaliden.
Soms is er alleen een inloopdouche aanwezig, maar er zijn ook aangepaste vakantiehuizen met zeer goede faciliteiten voor gehandicapten, zoals een hoog-laagbed, een aangepaste badkamer en in de keuken een aangepast aanrechtblad. 

Veel chalets, vakantiehuizen, groepsaccommodaties en villa's op de vakantieparken in Friesland zijn aan het water, aan zee, aan de kust, vlak bij de Waddenzee of aan een meer of rivier gelegen. 
Er zijn enkele vakantieparken aan het water in Friesland, waar u bij uw geboekte vakantiehuis over een eigen aanlegsteiger kunt beschikken.

Op de meeste vakantieparken in Friesland zijn van elk type accommodatie ook hondvriendelijke en huisdiervriendelijke uitvoeringen mogelijk.
Vaak kunt u een chalet, huisje, vakantiewoning, bungalow, villa of groepshuis op een vakantiepark in Friesland huren, waar 1 hond wordt toegelaten of 2 honden zijn toegestaan.

Wanneer u niet gebonden bent aan een bepaalde aankomst- en vertrekdatum en spontaan een paar dagen weg wilt, kunt u zoeken binnen ons aanbod met last-minute aanbiedingen.

​